Loading...
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €ΔΕΙΤΕ ΟΡΟΥΣ
  • Ελάχιστο όριο παραγγελίας 10 € ευρώ (αξία προϊόντων χωρίς τα μεταφορικά).
6977258898
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τι είναι τα booster προσώπου και ποια τα οφέλη τους στη ρουτίνα ομορφιάς

by Βιολογικά - Φυσικά Καλλυντικά - Προϊόντα Ομορφιάς | Pergamodo
19Νοέμ.
Τι είναι τα booster προσώπου και ποια τα οφέλη τους στη ρουτίνα ομορφιάς

Η βιομηχανία ομορφιάς αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Νέα, καινοτόμα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας κυκλοφορούν καθημερινά και μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε σε ποια αξίζει να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Παλιότερα ξυπνούσατε το πρωί, κάνατε καθαρισμό προσώπου, μετά βάζατε την ενυδατική σας κρέμα και ήσασταν έτοιμες. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και η ρουτίνα ομορφιάς έχει περισσότερα βήματα. Συχνά ακούτε και διαβάζετε για τα booster προσώπου, τα τόνερ, τα serum, τις μάσκες, τα peeling, την αντηλιακή.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τους ενισχυτικούς ορούς προσώπου - τα λεγόμενα booster - γιατί πρέπει να τα δοκιμάσετε και να τα εντάξετε στο καθημερινό σας skincare.

Αυτά τα καταπληκτικά νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου με υψηλές συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών για μέγιστο αποτέλεσμα. Συνήθως έρχονται σε μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα που εφαρμόζετε απευθείας στο δέρμα σας μετά τον καθαρισμό.

Τι είναι το face booster;

Τα face booster είναι προϊόντα περιποίησης που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού και να βελτιώσουν τη συνολική εμφάνιση του προσώπου σας. Πρόκειται για συμπυκνωμένες συνθέσεις που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος και λειτουργούν ουσιαστικά ως “θεραπείες” ενυδάτωσης, αντιγήρανσης, λεύκανσης, επανόρθωσης κ.α.

Περιέχουν ένα συστατικό σε υψηλή συγκέντρωση και είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να ενσωματώνονται στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας προκειμένου να δράσουν στο συγκεκριμένο πρόβλημα, όποτε προκύψει η ανάγκη. Αυτή τους η ιδιότητα τα κάνει ιδιαίτερα πολύτιμα για τις μεταβατικές περιόδους ανάμεσα στις εποχές, τις ορμονικές αλλαγές ή άλλες περιπτώσεις που ζητούν μια στοχευμένη προσέγγιση στο skincare μας.

Απευθύνονται σε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος, όπως διευρυμένους πόρους, σπυράκια και ακμή, αφυδάτωση, θαμπή όψη, ερεθισμούς, ερυθρότητες, ευρυαγγείες, απώλεια σφριγηλότητας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των σημαδιών γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, σκούρες κηλίδες, πανάδες και μελάγχρωση. 

Λειτουργούν συνδυαστικά με τα άλλα προϊόντα περιποίησης και εύκολα εντάσσονται στην καθημερινότητά σας. Τα booster, βοηθούν να απορροφώνται σωστά και τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείτε, οπότε η χρήση του απογειώνει το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας. Αυτά τα προϊόντα είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος, και μπορούν να τα χρησιμοποιούν γυναίκες κάθε ηλικίας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα booster

Όπως σας αναφέραμε παραπάνω υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση ενός ενισχυτικού ορού - booster. Εκτός από τη βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης του δέρματός σας, τα booster μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπεία κατά της γήρανσης για να μειώσουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.  Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματός σας, κάτι που είναι ιδανικό για όσους έχουν προβλήματα μελάγχρωσης.

Κάποια booster μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λεύκανση και έξτρα λάμψη του δέρματος, καθιστώντας τα το τέλειο προϊόν για χρήση όταν πλησιάζει μια ειδική περίσταση και θέλετε να δείχνετε τον καλύτερό σας εαυτό.

Είναι απίστευτο τί μπορούν να κάνουν λίγες σταγόνες, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα μόλις μια φορά την ημέρα. Το πρόσωπό σας θα είναι πιο φρέσκο, πιο υγιές, πιο λαμπερό, πιο ομοιόμορφο.

Αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στις ενέσεις και λειτουργούν για να βελτιώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματός σας χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού με τον δερματολόγο ή τον αισθητικό σας.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποια από τα κοινά σημάδια γήρανσης, όπως χαλάρωση, ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος ή ρυτίδες, ένα booster προσώπου μπορεί να σας βοηθήσει.

Τα οφέλη των booster με μια ματιά

• Ενισχύουν τη δράση της κρέμας που ήδη χρησιμοποιείτε  προσφέροντας περισσότερη λάμψη, σύσφιξη, γέμισμα ρυτίδων, μείωση ρυτίδων έκφρασης και καλύτερη αφομοίωση των δραστικών συστατικών.

• Ενισχύουν τη σύνθεση της κρέμας που χρησιμοποιείτε με επιπλέον δραστικά συστατικά όπως αδενοσίνη, νιασιναμίδη, Cica, βιταμίνη C, κολλαγόνο, πεπτίδια, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες.

• Ενισχύουν τον κυτταρικό μεταβολισμό, βελτιώνουν τη δερματική δομή, αυξάνουν την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνουν τη δημιουργία ρυτίδων. 

• Ενισχύουν την ενυδάτωση, την αντιγήρανση, την αντιοξειδωτική δράση, την αναδόμηση του δέρματος και μειώνουν τη δερματική κόπωση.

• Απορροφούνται άμεσα και είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ και για ένα δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Face Booster

  • Καθημερινά, αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν από οτιδήποτε άλλο.

  • Το εφαρμόζετε σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο πριν το serum ή την ενυδατική ή αντιγηραντική σας κρέμα.

  • Μία σταγόνα αρκεί σε μέτωπο, πηγούνι και μάγουλα. Απλώνετε με κυκλικές κινήσεις και όταν απορροφηθεί το προϊόν εντελώς, προχωρήστε στο serum ή την ενυδατική σας κρέμα.

  • Κάθε booster μπορείτε να το αναμείξετε και στην αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα για έξτρα ενυδάτωση. 

Booster ή Serum;

Και η εύλογη ερώτηση που προκύπτει είναι τι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε; Booster ή Serum; Ποιες οι διαφορές τους;

Στην πραγματικότητα είναι δυο προϊόντα που μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι ενισχύουν τις δράσεις της ενυδατικής κρέμας και χρησιμοποιούνται ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το serum είναι ένας όρος στοχευμένης δράσης και δρα συμπληρωματικά στην ενυδατική κρέμα. Μπορεί να προσφέρει περισσότερη και εντατικότερη ενυδάτωση, αντιγήρανση ή καταπολέμηση των ατελειών. Τα συστατικά που περιέχει είναι συμπυκνωμένα και δρουν σε βάθος από κοινού, ώστε να προσφέρουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Αντίθετα, το booster εστιάζει στις μοναδικές δυνατότητες ενός συγκεκριμένου συστατικού που περιέχεται σε υψηλότερη συγκέντρωση και επιδρά σε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος. Το booster είναι και αυτό μέρος της καθημερινής περιποίησης, που μπορεί να προσφέρει επιπλέον δράση ή να ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες.

Μια κρέμα μόνη της δεν μπορεί να υποστηρίξει όλες τις ανάγκες μιας επιδερμίδας. Για αυτό το λόγο το serum και το booster αποτελούν την ιδανική ενίσχυση για ολοκληρωμένη περιποίηση που καλύπτει όλες τις πτυχές της φροντίδας του δέρματος.

Αν έχετε μια καλή κρέμα και ένα καλό serum, επιλέξτε ένα booster που καλύπτει κάποια ανάγκη που δεν καλύπτουν τα άλλα δύο προϊόντα. Αν έχετε ένα πρόβλημα που επιμένει, ένα booster με στοχευμένη δράση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα σας θα ενισχύσει την απόδοση των υπόλοιπων θεραπευτικών επιλογών σας.

Δείτε εδώ όλους τους ορούς - serum και τα booster που έχουμε στο pergamodo και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τρία Κορεάτικα Booster που αξίζει να δοκιμάσετε

Τα Booster που δημιούργησε η κορεάτικη εταιρεία Gluire στοχεύουν στην πρόληψη αλλά κυρίως στην εξάλειψη των σημαδιών της γήρανσης, όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές, πανάδες, κηλίδες, θαμπό και άτονο δέρμα. Επίσης στοχεύουν στην θεραπεία της ακμής και των ερεθισμών, της ερυθρότητας και των ευρυαγγειών και κάθε ατέλεια του δέρματος.

Λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιδερμίδας η Gluire παρέχει τη δυνατότητα να ενισχύσετε τα βήματα που ήδη έχετε εντάξει στην καθημερινή σας περιποίηση επιλέγοντας το συστατικό ή τα συστατικά που χρειάζεστε περισσότερο.

Gluire Whitening Serum Booster: Αυτός ο ισχυρός ενισχυτικός ορός είναι εξειδικευμένος για τη λάμψη του δέρματος και τη λεύκανση (φωτεινότητα). Θα βοηθήσει να «σβήσετε» τις πανάδες και την ερυθρότητα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους παλεύουν με το πρόβλημα της υπερχρωμίας του δέρματος σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις του.

Gluire Voluming Serum Booster: Είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν να διορθώσουν τα σημάδια της γήρανσης, να παρατείνουν τη νεότητα της επιδερμίδας και να ενισχύσουν τις άμυνες της επιδερμίδας και τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού. Προλαμβάνει τη γήρανση ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος και βελτιώνοντας τις ρυτίδες.

Gluire AC Calming Serum Booster: Αυτός ο Ενισχυτικός Ορός είναι ιδανικός για τα λιπαρά και με τάση ακμής δέρματα, αλλά και για τις ευαίσθητες και προβληματικές επιδερμίδες. Εξομαλύνει τις ατέλειες, βοηθά στη γρήγορη καταπράυνση και ηρεμία των ερεθισμών, μειώνει τα σπυράκια και εμποδίζει τη δημιουργία νέων, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

Εσείς ποιο Booster θα διαλέξετε;

 


FOLLOW US

Περισσότερα Άρθρα

BACK TO TOP