Loading...
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €ΔΕΙΤΕ ΟΡΟΥΣ
  • Ελάχιστο όριο παραγγελίας 10 € ευρώ (αξία προϊόντων χωρίς τα μεταφορικά).
6977258898
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Πολιτική Επιστροφών

To pergamodo.com προσφέρει πλήρη επιστροφή για το προϊόν(ντα) σε αχρησιμοποίητη κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία.

Περιπτώσεις Επιστροφής Προϊόντων

Σε περίπτωση δικού μας λάθους, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος, π.χ. το προϊόν έχει αλλοιωθεί ή έχει σπάσει μέσα στη συσκευασία κατά τη διάρκεια της αποστολής, γίνεται αντικατάσταση μόνο και εφόσον ενημερωθούμε την ημέρα της παραλαβής του. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα μη ελαττωματικό προϊόν, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που το παραλάβατε, λαμβάνοντας υπόψη τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Προτού προβείτε σε κάποια ενέργεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 6977258898 (Δευ-Παρ, 09:00-17:00) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pergamodo.com, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων που παραλάβατε. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιστροφή.

2. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία ακόμα και με όλες τις ετικέτες και σφραγίδες γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή.

3. Όλα τα αιτήματα για επιστροφή προϊόντων ελέγχονται με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνονται εάν το προϊόν(ντα) δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.

4. Παρακαλώ βεβαιωθείτε να κρατήσετε το αποδεικτικό αποστολής για το προϊόν(ντα) που θα μας επιστρέψετε μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για οποιοιδήποτε προϊόν(ντα) που έχουν υποστεί ζημιά κατά την διάρκεια της διαδικασίας ανταλλαγής κατά την μεταφορά τους από την εταιρία ταχυμεταφερών.

Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία και πιο σίγουρη μέθοδο αποστολής.

5. Εφόσον ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, στα χρήματα που θα σας επιστραφούν θα περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από εσάς για την αγορά του/ων προϊόντος/ντων.

Για λόγους υγιεινής δε γίνονται δεκτές επιστροφές σε αποσμητικά και προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το Pergamodo.com έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης.

Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε μπορούν να αποσταλούν σε εμάς ΜΟΝΟ μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική, Elta Courier, Ταχυδέμα).

Σε περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή με ταχυδρομείο, θα πρέπει υποχρεωτικά να γίνει με τη μέθοδο του «συστημένου» διαφορετικά δε μπορούμε να παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. 1+1 δώρο) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

 

Διαδικασία Επιστροφής

Συσκευάστε το προϊόν και τοποθετήστε το στη συσκευασία με την οποία σας είχε σταλεί. Τοποθετήστε στην ίδια συσκευασία φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς.

Στείλτε το πακέτο με τη Γενική Ταχυδρομική, Elta Courier, Ταχυδέμα καλώντας το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα και αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρεία Pergamodo.com (ή αλλιώς χρέωση παραλήπτη) Διεύθυνση αποστολής: Ερμή Ευαγγελίδη 40, Ιωάννινα, ΤΚ 45221, Τηλ: 6977258898.

Οι επιστροφές αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο στη διεύθυνση που αναγράφεται παραπάνω.

Δε γίνονται δεκτές επιστροφές σε άλλη διεύθυνση.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία. Τα εμπορεύματα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν στην αποθήκη μας, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συσκευασμένα και δεν μπορούν να υποστούν οποιαδήποτε ζημιά στο δρόμο. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση τότε θα σας επιστραφεί.

Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής που αναλύονται παραπάνω, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

 

Επιστροφή Χρημάτων

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό τραπέζης του δικαιούχου της παραγγελίας σε διάστημα 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.

 

Αντικατάσταση Προϊόντων

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος, π.χ. το προϊόν έχει αλλοιωθεί ή έχει σπάσει μέσα στη συσκευασία κατά τη διάρκεια της αποστολής, τότε αντικαθιστούμε το ελαττωματικό προϊόν με νέο.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας!


BACK TO TOP