Loading...
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €ΔΕΙΤΕ ΟΡΟΥΣ
  • Ελάχιστο όριο παραγγελίας 10 € ευρώ (αξία προϊόντων χωρίς τα μεταφορικά).
6977258898
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Alga Maris: H αντηλιακή σειρά που θα σε προστατεύει όλο το καλοκαίρι

by Βιολογικά - Φυσικά Καλλυντικά - Προϊόντα Ομορφιάς | Pergamodo
23Μάι.
Alga Maris: H αντηλιακή σειρά που θα σε προστατεύει όλο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι το αγαπάμε. Και το αγαπάμε γιατί μας αρέσουν οι διακοπές, ο ήλιος, οι βουτιές στη θάλασσα ή την πισίνα, το σοκολατένιο μαύρισμα, τα αέρινα και ελαφριά ρούχα, οι βόλτες, τα κοκτέιλ, οι έρωτες και πολλά άλλα.

Το καλοκαίρι όμως κρύβει και κινδύνους όπως η βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και όλες οι συνέπειες από την αλόγιστη και παρατεταμένη έκθεση σε αυτή.

Τα ηλιακά εγκαύματα, ο καρκίνος του δέρματος, η φωτογήρανση, η πρόωρη γήρανση, οι ερεθισμοί, οι αλλεργίες, ο κίνδυνος φωτοευαισθησίας, η εμφάνιση πανάδων και χρωματικών κηλίδων και η αφυδάτωση της επιδερμίδας αποτελούν τις συνηθέστερες επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο.

Μάλιστα πολλές από αυτές δεν φαίνονται αμέσως, αλλά αφήνουν τα μη αναστρέψιμα σημάδια τους στην επιδερμίδα μας με το πέρασμα του χρόνου.

Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε να φοράμε αντηλιακό καθημερινά, ακόμα κι αν έχει συννεφιά και όχι μόνο στην παραλία και να το ανανεώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.

 

Στο pergamodo αναζητούμε πάντα το καλύτερο για αυτό και φέραμε τη Νο1 γαλλική σειρά αντηλιακών Alga Maris της Laboratoires  de Biarritz, που παρέχει υψηλή και ολοκληρωμένη προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, αλλά και βαθιά ενυδάτωση, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

Εμπνευσμένη από τη φύση, η πολυβραβευμένη σειρά βιολογικών αντηλιακών Alga Maris χρησιμοποιεί μόνο ορυκτά φίλτρα, τα οποία σχηματίζουν ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα που αναχαιτίζει τις ακτίνες UVA, UVB και HEV.

Αυτές οι ουσίες ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος να αποτρέψει με φυσικό τρόπο και να επισκευάσει δερματική βλάβη που μπορεί να προκληθεί από την έκθεση στον ήλιο.

Η σειρά αντηλιακών Alga Maris περιέχει το αποκλειστικά κατοχυρωμένο εκχύλισμα από κόκκινα φύκια, Alga-Gorria, που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό (5 φορές πιο ισχυρό από την καθαρή βιταμίνη C), το οποίο εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει την καταστροφή των κυττάρων και την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο. 

Η μοναδική σύνθεση με φυτική γλυκερίνη, εκχύλισμα βιολογικής αλόης και έλαια βιολογικής καρύδας και ηλίανθου προστατεύει την επιδερμίδα από την οξειδωτική φθορά και χαρίζει πραγματική ενυδάτωση, απαλότητα και ανακούφιση της επιδερμίδας.

Τα αντηλιακά Alga Maris δεν περιέχουν πετροχημικά συστατικά, parabens, σιλικόνες, φαινοξυαιθανόλη κ.λπ. Δεν αφήνουν λευκά κατάλοιπα στο δέρμα. Είναι άμεσα ενεργά και αβλαβή, οικολογικά, μη ρυπογόνα και δεν αλλοιώνουν το θαλάσσιο οικοσύστημα. Έχουν υποαλλεργική σύνθεση, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και είναι εξαιρετικά αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ιδρώτα.

Για το πρόσωπο

Κάντε την αντηλιακή κρέμα προσώπου συνήθεια. Επειδή το πρόσωπό σας εκτίθεται στον ήλιο καθημερινά, «υποδέχεται» και ένα μεγάλο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας.

Για αυτό η αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 30 και άνω, είναι το απαραίτητο καλλυντικό που πρέπει να φοράτε πάντοτε πριν βγείτε από το σπίτι σας. Και πρέπει να τη φοράτε όλο το χρόνο κι όχι μόνο το καλοκαίρι.

Η αντηλιακή προσώπου πρέπει να εφαρμόζεται τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εκτεθείτε στον ήλιο ώστε να προλάβει να απορροφηθεί από την επιδερμίδα.

Η Βιολογική Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Alga Maris προστατεύει από τον ήλιο και παράλληλα ενυδατώνει. Παρέχει υψηλή, φυσική προστασία χάρη στα ορυκτά της φίλτρα κατά των ακτίνων UVA/UVB.

Περιέχει το αποκλειστικά κατοχυρωμένο εκχύλισμα από κόκκινα φύκια, Alga-Gorria, που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο εξουδετερώνει τις  ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει την καταστροφή των κυττάρων και την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.  

Η λεπτόρρευστη σύνθεσή της χαρίζει πραγματική ενυδάτωση και ένα ματ αποτέλεσμα, που κάνει το δέρμα όμορφο, απαλό και ανάλαφρο. 

Η σύνθεσή της είναι κατάλληλη για δραστηριότητες αθλητικές και υπαίθριες είτε στο βουνό είτε στην παραλία.

Είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στον ιδρώτα και δεν πρόκειται να στάξει, ή να ενοχλήσει τα μάτια. Παρέχει αποτελεσματική προστασία για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες, ακόμα και μέσα στο νερό.

Κυκλοφορεί με δείκτη προστασίας SPF 30 και SPF 50+ για να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες.

Αντηλιακή προσώπου με χρώμα

Για όλες τις φίλες που λατρεύουν τις ΒΒ κρέμες και αναζητούν ενισχυμένη ενυδάτωση, υψηλή αντηλιακή προστασία, λάμψη και ανάλαφρη κάλυψη, δεν χρειάζεται πια να αλλάζουν συνήθειες όταν βρίσκονται κάτω από τον ήλιο.  

Ο νέος σας σύμμαχος είναι η Alga Maris Βιολογική Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα και δείκτη προστασίας SPF30.

Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προστατεύει από τον ήλιο, ενώ παράλληλα χαρίζει στο δέρμα έναν τέλειο χρωματικό τόνο.

Εξασφαλίζει υψηλή, φυσική αντηλιακή προστασία χάρη στα ορυκτά της φίλτρα κατά των ακτινών UVA/UVB και το αποκλειστικά κατοχυρωμένο εκχύλισμα από κόκκινα φύκια, Alga-Gorria, που εμποδίζει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Πρόκειται για ένα πραγματικό, καλλυντικό προϊόν, που αναδεικνύει την επιδερμίδα σας. Ενυδατώνει, χαρίζει ματ όψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος, δημιουργώντας ένα διακριτικό, υγιές στυλ.

Είτε βρίσκεστε στην πόλη είτε στη φύση, καταμεσής του καλοκαιριού, ή μέσα στο χειμώνα, αποτελεί το καθημερινό σας μυστικό ομορφιάς για μία εκθαμβωτική, φυσική εμφάνιση που ακτινοβολεί υγεία.

Παρέχει ελαφριά κάλυψη, χαρίζει απαλότητα και ανακούφιση της επιδερμίδας και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, την ανοιχτή Ivory και τη μεσαία Beige.

Για το σώμα

Συνήθως θυμόμαστε το αντηλιακό σώματος μόνο όταν πάμε στην παραλία. Δυστυχώς είναι ένα από τα πιο συχνά λάθη που μπορούμε να κάνουμε. Με τα σορτσάκια και τα κοντομάνικα τα χέρια και τα πόδια μας είναι εκτεθειμένα στην ηλιακή ακτινοβολία και χρειάζονται προστασία.

Φυσικά στην παραλία χρειαζόμαστε αντηλιακό σε όλο το σώμα αλλά ας μην ξεχνάμε και τις απλές βόλτες στην πόλη ή την εξοχή. Μην ξεχνάτε ότι και η επιδερμίδα του σώματος έχει τις ίδιες ανάγκες με το πρόσωπο.

Η καθημερινή χρήση είναι απαραίτητη και το Βιολογικό Αντηλιακό Σώματος Alga Maris  σε Σπρέι το κάνει ακόμα πιο εύκολο. Παρέχει την καλύτερη δυνατή αντηλιακή προστασία χάρη στη χρήση ορυκτών φίλτρων.

Το αποκλειστικά κατοχυρωμένο εκχύλισμα από κόκκινα φύκια, Alga-Gorria, που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις  ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει την καταστροφή των κυττάρων και την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.

Η μορφή σε σπρέι κάνει εύκολη την εφαρμογή του σε κάθε πλευρά του σώματος. Απλώνεται και διεισδύει εύκολα στο δέρμα χάρη στην ελαφριά και ρευστή υφή του.

Ιδανικό για αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες, είτε στην παραλία, είτε στο βουνό. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα και δεν πρόκειται να στάξει, ή να ενοχλήσει τα μάτια (δεν προκαλεί ερεθισμό).

Κυκλοφορεί με SPF 30 και SPF 50+ για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες.

Για τους μικρούς μας φίλους

Τα παιδιά πρέπει να προστατεύονται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Η παρατεταμένη έκθεση κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο για την εμφάνιση σοβαρών δερματικών προβλημάτων κατά την ενηλικίωση.

Η αποτελεσματική προστασία του δέρματος των παιδιών από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB είναι υπέρτατης σημασίας. Για αυτό και η γαλλική εταιρεία Laboratoires de Biarritz δημιούργησε ένα αντηλιακό ειδικά για παιδιά.

Η Βιολογική Παιδική Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος Alga Maris με δείκτη προστασίας SPF50+ παρέχει την καλύτερη δυνατή αντηλιακή προστασία και διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας θα απολαύσουν με ασφάλεια τον ήλιο χάρη στη χρήση ορυκτών φίλτρων.

Ιδανική για χρήση από την ηλικία των 6 μηνών και άνω. Η σύνθεσή της είναι υποαλλεργική, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα αρώματα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής για το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας.

Με την άριστη προστατευτική τoυ δράση και την υψηλή ανθεκτικότητά του στο νερό, το Παιδικό Αντηλιακό Alga Maris αποτελεί το ιδανικό προϊόν αντηλιακής προστασίας για το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους, στην παραλία ή στο βουνό και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Για τους λάτρεις των σπορ

Το Alga Maris Αντηλιακό σε Stick SPF50+  θρέφει την επιδερμίδα και την προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών και τους ερεθισμούς! Τα αντηλιακά φίλτρα τελευταίας γενιάς παρέχουν πολύ μεγάλη προστασία από τις ακτίνες UVB και UVA.

Χάρη στην πρακτική συσκευασία, μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε μαζί σας. Ιδανικό για ταξίδια και όσους ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες, θαλάσσια σπορ ή αθλήματα.

Το SPORT SPF50 + Sunscreen Stick είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα και δεν ερεθίζει τα μάτια κατά τη διάρκεια έντονων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Αντηλιακό σε Stick με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή και υψηλή προστασία των ευαίσθητων περιοχών από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα και ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες περιοχές όπως μύτη, αυτιά, ντεκολτέ, αγκώνες.

Είναι επίσης κατάλληλο για χρήση σε ουλές που επουλώθηκαν πρόσφατα, οι οποίες πρέπει να προστατεύονται απόλυτα από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Είναι υποαλλεργικό, δεν περιέχει άρωμα και συντηρητικά και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες από 3 ετών και άνω. Προσφέρει μια αίσθηση ενυδάτωσης, δεν αφήνει λιπαρότητα, και δεν κολλάει.

Χάρη στo αποκλειστικά κατοχυρωμένο εκχύλισμα από κόκκινα φύκια, Alga-Gorria, που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει την καταστροφή των κυττάρων ακόμη και μετά την έκθεση στον ήλιο.

Προστατεύει επίσης από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Περιέχει επίσης βιολογικό έλαιο jojoba, Βιολογικό κερί μέλισσας και κερί Carnauba, ορυκτά φίλτρα.

Η απόλυτη ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο

Η ενισχυμένη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος μετά την έκθεσή μας στον ήλιο είναι απαραίτητη, ακόμη και αν έχουμε τηρήσει όλα τα μέτρα αντηλιακής προστασίας.

Alga Maris After Sun Κρέμα ενυδατώνει και καταπραΰνει άμεσα το δέρμα από την ερυθρότητα, το αίσθημα καύσου και τα τραβήγματα μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Το δέρμα ανακουφίζεται και μαλακώνει.

Χάρη στo αποκλειστικά κατοχυρωμένο εκχύλισμα από κόκκινα φύκια, Alga-Gorria, που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει την καταστροφή των κυττάρων ακόμη και μετά την έκθεση στον ήλιο.

Προστατεύει επίσης από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Περιέχει εκχύλισμα καφέ φυκιών και βιολογικής αλόης και βιολογικό βούτυρο καριτέ.

Η γαλλική εταιρεία Laboratoires de Biarritz δημιούργησε μια After Sun Κρέμα για το Πρόσωπο και το Σώμα που:

  • Ενυδατώνει και ανακουφίζει άμεσα μετά από έκθεση στον ήλιο.

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

  • Είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια.

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μωρά από 1 έτους και άνω.

  • Προστατεύει από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.

  • Έχει εξαιρετικά καταπραϋντική φόρμουλα.

  • Έχει φρέσκια και ελαφριά Gel-Cream υφή.

  • Έχει υπέροχο φυσικό άρωμα καρύδας & βούτυρο καριτέ.

Εσείς έχετε δοκιμάσει τα αντηλιακά Alga Maris της Laboratoires de Biarritz;

Θα τα βρείτε πατώντας εδώ 

Μπείτε στην παρέα του pergamodo.com, πάρτε ιδέες και συμβουλές και λάμψτε από υγεία και ομορφιά σε κάθε στάδιο της ζωής σας! Ακολουθήστε μας στο instagram πατώντας εδώ,  στο facebook εδώ και στο pinterest εδώ.

 

 


FOLLOW US

Περισσότερα Άρθρα

BACK TO TOP