Loading...
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €ΔΕΙΤΕ ΟΡΟΥΣ
  • Ελάχιστο όριο παραγγελίας 10 € ευρώ (αξία προϊόντων χωρίς τα μεταφορικά).
6977258898
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

14 celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

by Βιολογικά - Φυσικά Καλλυντικά - Προϊόντα Ομορφιάς | Pergamodo
05Μάι.
14 celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

Θεωρείτε πως για να παραμείνετε όμορφη και υγιής χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τα πιο ακριβά καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο; Η απάντηση είναι πως όχι.

Γνωστές celebrities εξομολογούνται πως τα μεγαλύτερα μυστικά ομορφιάς τους κρύβονται πίσω τη χρήση προϊόντων που προέρχονται απευθείας από τη φύση. 

Κορυφαίοι καλλιτέχνες, μακιγιέζ και κομμωτές, με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς, γνωρίζουν ότι τα καλύτερα τεχνάσματα και οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς είναι εν τέλει οικονομικές.

Κατά καιρούς διασημότητες μοιράζονται με τους fans τους, τα κρυφά μυστικά που εφαρμόζουν για να επιτύχουν λαμπερό δέρμα και πανέμορφα μαλλιά αξιοποιώντας προϊόντα που έρχονται απευθείας από τη φύση.

Παρόλο που βγάζουν εκατομμύρια κάθε χρόνο και μπορούν να ξοδέψουν όσα θέλουν για να παραμένουν όμορφες και νέες, πολλές σταρ του Χόλιγουντ και celebrities έχουν βρει μικρά φυσικά beauty tips που κάνουν τη διαφορά.

Εφαρμογή βαζελίνης στην περιοχή των ματιών από τη Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston έχει ένα κρυφό μυστικό, που κάνει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια της όμορφη, υγιή και νεανική. Κάθε βράδυ, μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ της, τοποθετεί βαζελίνη κάτω μάτια της. Ορκίζεται πως με την ενέργεια αυτή αποτρέπει την εμφάνιση τις λεπτών γραμμών και ρυτίδων και ενυδατώνει την επιδερμίδα της.

halle-berry

Απολέπιση επιδερμίδας με καφέ από την Halle Berry

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς η Halle Berry έχει αυτό το πανέμορφο δέρμα;  Υποστηρίζει, πως το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας της, οφείλεται στις ευεργετικές ιδιότητες του καφέ. Η Halle, κατά τη διάρκεια του μπάνιου της, κάνει απολέπιση στην επιδερμίδα της με κόκκους καφέ. Η καφεΐνη αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος της, προλαμβάνει την εμφάνιση κυτταρίτιδας και αποτρέπει την κατακράτηση υγρών του σώματός της. 

rachel-bilson

Αφαίρεση μακιγιάζ με βαζελίνη από την Rachel Bilson

Η Rachel υποστηρίζει πως μετά από μια κουραστική μέρα, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ από το πρόσωπό της, με βαζελίνη που δεν έχει άρωμα. Η βαζελίνη αφήνει το δέρμα της ενυδατωμένο και απαλό και απομακρύνει τους ερεθισμούς. 

Miranda-Kerr

Εφαρμογή lip balm χειλιών στα μάτια από την Miranda Kerr. 

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν πως πίσω από τα όμορφα μάτια της Miranda Kerr κρύβεται ένα ιδιαίτερο μυστικό της ομορφιάς! Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, το super model εφαρμόζει φυσικό lip balm χειλιών γύρω από τα μάτια της. Χρησιμοποιεί το lip balm ως highlighter, προσφέροντας λάμψη στην επιδερμίδα της και τονίζοντας το μακιγιάζ της.  

shakira

Χρήση παιδικών αντηλιακών από την Shakira. 

Η Shakira γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία.  Για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιεί αντηλιακά για ενήλικες, αλλά αντιηλιακά για μωρά, το οποία και έχουν ισχυρότερα SPF.  

Catherine-Zeta-Jones

Βούρτσισμα μαλλιών με μπύρα από την Catherine Zeta Jones

Γνωρίζετε ποιο είναι το μυστικό για όμορφα και υγιή μαλλιά; Η γνωστή ηθοποιός ξεπλένει τα μαλλιά της με μπύρα μετά το λούσιμο. Η μπύρα χάρη στη βιταμίνη Β και τα αμινοξέα που περιέχει δρα κατά της τριχόπτωσης και της λιπαρότητας του τριχωτού της κεφαλής της. Επιπλέον το όξινο ph που διαθέτει, προσδίδει στις τρίχες της Catherine λάμψη.  

Mariah-Carey

Εφαρμογή εκχυλίσματος μέντας στα χείλη από την Mariah Carey 

Το μυστικό της Mariah Carey για ενυδατωμένα και υγιή χείλη είναι η μέντα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναμιγνύει το lip balm της με εκχύλισμα μέντας και το εφαρμόζει στα χείλη της. Η μέντα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και αποτρέπει την ξηρότητα των χειλιών της. 

Emma-Stone

Ενυδάτωση επιδερμίδας με σταφυλέλαιο από την Emma Stone 

Η Emma Stone έχει δηλώσει πως διαθέτει μια ευαίσθητη επιδερμίδα και για αυτό το λόγο δυσκολεύεται να βρει προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της. Μετά από έρευνα διαπίστωσε πως ιδιαίτερα ευεργετικό για το δέρμα της είναι το σταφυλέλαιο. Για το λόγο αυτό η ηθοποιός αντί ενυδατικής κρέμας χρησιμοποιεί καθημερινά σταφυλέλαιο και ενισχύσει με τον τρόπο αυτό την υγρασία του δέρματός της.  

Jennifer-Lopez

Μακράς διαρκείας ύπνος από τη Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez υποστηρίζει πως το μυστικό της για θαυμάσια επιδερμίδα είναι ο μακράς διαρκείας βραδινός ύπνος. Ποτέ δεν κοιμάται λιγότερο από 8 ώρες την ημέρα και έτσι το δέρμα της ξεκουράζεται και ακτινοβολεί. 

Cindy-Crawford

Βελτίωση της δερματικής υγείας με γάλα από τη Cindy Crawford

H Cindy Crawford χρησιμοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του γάλακτος, προκειμένου να διατηρεί το δέρμα της ενυδατωμένο και λείο. Ψεκάζει το πρόσωπό και το σώμα της με γάλα και μεταλλικό νερό (αναλογία 1:1).Οι  πρωτεΐνες, οι βιταμίνες Α, Β και Ε, τα λίπη, το ασβέστιο και το γαλακτικό οξύ, που  περιέχει το γάλα, επιταχύνουν τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος της, εξισορροπούν τη λιπαρότητα, καταπολεμούν τη γήρανση του.  

Julia-Roberts

Ενυδάτωση της επιδερμίδας των χεριών με ελαιόλαδο από τη Julia Roberts

Η Julia Roberts διαθέτει αξιοζήλευτη επιδερμίδα χεριών, χάρη στην καθημερινή επάλειψη τους με ελαφρώς ζεστό ελαιόλαδο.Το ελαιόλαδο χάρη στις θρεπτικές, αναζωογονητικές και αναγεννητικές ιδιότητες, ενυδατώνει, προστατεύει το δέρμα της ηθοποιού από τον ήλιο και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας.

Elizabeth-Hurley

Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με κρύα ντουζ από τη Elizabeth Hurley

Η Elizabeth Hurley διαθέτει πανέμορφα πόδια, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Το μυστικό ομορφιάς της κρύβεται πίσω από τα καθημερινά ντουζ με κρύο νερό. Η επαφή των ποδιών της με το κρύο νερό και το ταυτόχρονα κάνοντας σε αυτά ελαφρύ μασάζ, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και αποτρέπουν την εμφάνιση κυτταρίτιδας στο δέρμα της.

Scarlett-Johansson

Καταπολέμηση ερεθισμών με χυμό λεμονιού από τη Scarlett Johansson  

Η Scarlett Johansson υποστηρίζει πως καταπολεμά τη θαμπάδα και τις κοκκινίλες του δέρματός της, με την εφαρμογή μίγματος χυμού ωμού λεμονιού και πόσιμου νερού, στις περιοχές που χρήζουν θεραπείας. Ο χυμός λεμονιού ενισχύει την υγεία κα προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα της.

Shailene-Woodley

Ενίσχυση της υγείας των μαλλιών με έλαιο καρύδας από τη Shailene Woodley 

Η Shailene Woodley, πριν κοιμηθεί, απλώνει στα μαλλιά της 1 κουταλιά του ελαίου καρύδας, την οπαία ξεβγάζει το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσει. Το έλαιο καρύδας, χάρη στις αντιφλεγμονώδεις του ιδιότητες του, δυναμώνει, ενυδατώνει και μαλακώνει το τριχωτό της κεφαλής της και  ενισχύει την υγεία του.

Πηγή: www.beauty-tips.net, www.bethbenderbeauty.com, www.makeitlast.se  

 

 


FOLLOW US

Περισσότερα Άρθρα

BACK TO TOP